Hytteost med tomat og purløg / Twarożek z pomidorem i ze szczypiorkiem.

Print page

IMG_8402

I Szczecin, spiste jeg noget til morgenmad, som jeg (næsten) glemte alt om: Hytteost med tomat og purløg. Og hver gang jeg tænker på den – tænker jeg på forår 🙂 For man kan faktisk dufte foråret når man spiser en dejlig bolle belagt med hytteosten tilberedt på den meget nemme måde.

Det er den nemmeste måde at tilberede hytteost på, og faktisk spiser man hytteost med mange forskellige grøntsager i Polen.

Man skal bruge:

  • 1 lille hytteost á 250 g (gerne fra Lidl – den har lidt fastere konsistens end de andre)
  • 1 tomat
  • 1 lille forårsløg / purløg

Sådan gør du:

  1. Kom hytteosten i skålen.
  2. Skær tomaten i små terninger.
  3. Skær purløg i små stykker.
  4. Kom purløg og tomat i hytteosten.
  5. Smag med salt og peber.
  6. Dekorer evt. med karse.
  7. Spis til morgenmad eller frokost med brød eller boller.

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *