Selleri fritter, LCHF

Print page

SellerifritterDet er første gang vi prøvede disse fritter i går og det er bleven en STOR succes 😀 de kommer bestemt på bord meget snart igen.
Lucas var måske ikke så vildt med dem men han har nogle uforklarige ideer engan imellem 😀

Anyway, fritterne er MEGA nemme at lave 🙂 Faktisk har jeg lavet dem på samme måde som jeg plejede at lave kartoffelfritter 🙂 Den eneste forskel i dag var, at jeg brugte selleri 🙂 Jeg blev virkelig overrasket over hvor gode de var og at man ikke kunne smage selleri i dem 🙂

Ingredienser (til to personer):

 • ca halvdelen af en mellemstor knoldselleri
 • olivenolie
 • oregano
 • salt og stødt paprika

Fremgangsmåde:

 1. Stil ovnen på 225 grader.
 2. Skær selleri som du ville skære kartofler til fritter. Jeg brugte fodprocessor.
 3. Kom olivenolie, salt, basilikum og lidt stødt paprika i en skål, bland det hele godt sammen.
 4. Kom derefter skåret selleri i og vend det hele godt, så både olien og krydderierne hænger fast ved selleri.
 5. Fordel selleri på en papirbeklædt bageplade og kom den i ovnen.
 6. Bag ca 25 minutter eller indtil seleri begynder at få brun farve, ligesom almindelige kartoffel fritter.
 7. Nyd dem sammen med alt det du har lyst til 🙂

Velbekomme!

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

12 thoughts on “Selleri fritter, LCHF

 1. Virkelig lækre og nemme sellerifritter 😀 Og de smagte jo fantastiske 😍 Dem skal jeg snart lave igen. Tak for opskrift 👍

 2. Jeg skal prøve at lave dem i aften, det lyder virkelig nemt at gå til, det er jo også en god ting, jeg glæder mig til at smage dem!
  mvh joyce

 3. uhh.. det ser virkelig lækkert ud. hvor mange personer vil du mene der er til i din opskrift hvis jeg serverer kød og mayo til?

 4. Er det oregano eller basilikum? I ingredienslisten skriver du oregano, men i forklaringen er det basilikum og paprika du blander i

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *