Råkost salat, perfekt til pulled pork. LCHF.

Print page

raakost salatDenne salt lavede jeg for nyligt til pulled pork, men den er lige så god til alt andet. Den er nem og hurtig at lave og man behøver kun nogle få ingredienser til at lave den.

 • en tredje del af kinakål
 • halv selleri
 • 1 mindre gulerød
 • 250 ml creme fraiche 38% og en sjat piskefløde,  eller græsk yoghurt 10% og piskefløde
 • lidt condimento bianco, jeg brugte ca 1 spsk, den giver en god syrlig smag
 • evt. 1 spsk sukrin

Fremgangsmåde:

 • Skær kinakål, seleri og gullerød fint.
 • Kom dem i en skål.
 • Bland alle ingredienser til dressing og smag evt. til med salt og peber.
 • Kom dressing i salatten og bland godt.
 • Server med hvad du har lyst til.

Velbekomme!

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *