Coconut burfi – en indisk specialitet

Print page

Coconut burfi

Jeg har arbejdet med nogle Inder engang. Fra tid til anden kom de på arbejde med indiske specialiteter, coconut burfi er én af dem 🙂 Opskriften fik jeg selvfølgeligt fra én af kollegerne dengang.

Coconut burfi er mega nemme at lave. Dog laver jeg dem meget sjældent, simpelthen fordi de smager alt for godt og forsvinder i et tempo der sætter sig for meget på sidebenene 😀

Dem her forsvandt i løbet af to aftener, så nu ved du det! 😀

Ingredienser:

 • 1 dåse kondenseret mælk (kan købes i Bilka)
 • 400 g kokosmel
 • 1 tsk stødt kardemomme

Fremgangsmåde:

 1. Kom kondensmælken i gryden, varm den så den begynder at boble.
 2. Kom kokosmel samt kardemomme i, rør godt.
 3. Rør hele tiden mens du varmer det hele, ca 5 minutter.
 4. Når massen er godt varm hæld den i en smurt form.
 5. Pres den godt ned med en ske.
 6. Lad den køle ned i nogle timer i køleskabet.
 7. Skær den færdige masse i mundrette stykker og nu er du færdig! Nyd dem, så længe de varer! 🙂
 8. Jeg plejer dog at komme lidt chokolade oven på dem eller duppe dem i chokoladen så de ser ud (og smager) som Bounty 😀

Velbekomme!

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

 

2 thoughts on “Coconut burfi – en indisk specialitet

 1. Synes det virker af meget at putte 400g kokos i den lille dåsefuld kondenseret mælk. Kunne overhovedet ikke røre det sammen. Jeg tilsatte lidt mælk – lidt! Og det hjalp. Glæder mig til at præsentere og smage dem i morgen. 😁👍

  • Når du varmer kondensmælken er den nemmere at arbejde med og coconut burfi er ret tørre. Jeg har aldrig brugt andet end kondenseret mælk til at lave dem. Håber de smagte godt 🙂
   Hilsen,
   Tamara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *