En clutch, et lille hygge projekt

Print page

Image_1

Det var sådan en lille projekt som jeg tænkte på i lang tid, en lille pung eller en mindre taske hvor man kunne gemme alle sine småting når man går med en stor taske, så man ikke skal lede efter dem hele tiden 🙂
Jakken har jeg desværre ikke taget et billede af, jeg ved ikke hvorfor, det var nok en misser. Hvis jeg skulle beskrive den så var det en lille bolero, med rundt hals, meget kort i det, den gik kun lige under brystet og dækkede faktisk ikke engang alle ribben. Der var ikke ret meget læder i den men nok til denne lille sag og endnu én, men noget mindre, som jeg har planer om at sy på et tidspunkt 😀
Man kan have flere meninger om farven, jeg er ret farverig så de stærke farver afskrækker mig ikke, og indrømmet: jeg kan godt lide farven 🙂 men nogle vil nok syntes at den er stærk og skrækkelig. 😀
Nu er jakken lavet om til en lille taske, eller en clutch, som man vil kalde den i butikken. Jeg har foret den med et fint bomuldsstof som passer fint til læderet.
Den er ret asymetrisk da den ene side er længere end den anden, jeg syntes dog at det giver en flot finish 🙂

Mål:
ca 35 cm lang
ca 25 cm høj på den ene side og 21 cm på den anden
Når jeg bøjer den så er den ca 16 cm høj.

Resultatet er jeg rigtig glad for 😀 😀

Image_2

Image_3

10 thoughts on “En clutch, et lille hygge projekt

    • Jeg er ved at sy 100+ af hjerter og juletræer til at hænge i patchwork, et par PW-tæpper, nogle strikkede tæpper, hæklede grydelapper, dækkeservietter i PW og et par juletræstæpper. Skal være færdige til kræmmermarked om 14 dage i Hornbæk. Håber at kunne sælge noget og tjene til julegaverne. Havde håbet at kunne nå nogle tasker også efter dit inspirerende kursus i Odense, men det må blive næste år. Ha det godt 😃

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *