En grøn taske, igen

Print page

Grøn taske af læderjakke

Jeg har sagt det før og siger det igen 🙂 Det er ikke altid jeg ved hvordan en taske kommer til at se ud. Mens jeg sprætter op og begynder at arbejde med materialet kommer min kreativitet frem og hjernen begynder at arbejde. Som regel sætter jeg stykkerne sammen og ser om de passer sammen og om sammensætningen kan blive til noget. Jeg ved ikke på forhånd hvad der bliver til hanken og om jeg kommer til at bruge knapper. Derfor tager det tid. OG ikke mindst gør enhver af mine tasker til en fuldstændig unik taske. Det er også derfor der er ingen mønster til denne taske. Da jeg fandt ud hvordan den ene stykke skulle se ud og var færdig med at sy den, begyndte jeg overveje hvilken form skulle tasken have 😀
Jeg er ikke meget for at bruge mønstre, medmindre jeg lige vil se hvordan det vil se ud i en anden sammenhæng 🙂

I denne taske er næsten hver eneste detalje af jakken brugt. Også næsten alle knapper 🙂
Den er foret med en ægte retro stof. Der er to indvendige lommer som lukker med lynlås. Selve tasken lukkes med en magnetknap.
Lommerne på tasken kan sagtens bruges til nogle mindre ting og læderet er meget blødt uden at være tyndt.

Image_1

Image_2

Image_3

Image_4

Image_5

Image_6

Her er foret 🙂

Image_7

Og her er den lille grøn jakke 🙂

Image_10

Image_11

26 thoughts on “En grøn taske, igen

  1. Hej – vildt smukke tasker!! Kan man sy på almindelig symaskine – blot med anden nål (og tråd?)?
    Og holder du kurser?
    Mvh en ny fan 😄 Maria

  2. Jeg beundrer dine tasker.Smukke også genbrugstanken er dejlig at se.Du er bare så dygtig.og kreativ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *