En lækker shopper med den skønneste slidte look

Print page

Laedershopper5

Jeg kunne ikke stå for denne jakke da jeg så den, det var kærlighed ved første blik. Den rå, slidte look fangede mig og jeg kunne ikke slippe den igen. Og sådan endte den på mit syværelse og ventede på sin tur 🙂
Mine fingere kløer lige så snart jeg har fri 🙂 og denne gang er ingen undtagelse, der er klart fordele ved mit nye job, ligesom der er ulemper 🙂 Fordelen er, at jeg kan have nogle fridage mens andre er på arbejde 🙂 og jeg har tid til at fordybe mig i det, der fanger mig mest i disse dage, nemlig min symaskine og mine shoppere 😀
Så denne smukke jakke endte med at være en skøn shopper. Jeg valgte at beholde jakkens slidte look i tasken, ligesom jeg valgte at sy hankene på en måde så de fik samme rå-look.
Der er en STOR indvendig lomme og en jakkelomme udenfor. Jakkelommen blev i øvrigt foret på ny, med samme farverige stof som shopperens for.
Er den ikke bare skøn? Og STOR er den også! 🙂

Se flere billeder her:

Image_005

Image_006

Image_007

Image_008

Image_002

Image_003

Image_001

14 thoughts on “En lækker shopper med den skønneste slidte look

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *