En lille jakke og en lille taske

Print page

Hvid skindtaske

Denne jakke lå i skabet længe. Jeg troede simpelthen ikke på, at der kunne komme en taske ud af den.
Meeen… Her er den altså! 🙂
Mindre end jeg normalt syer men i virkeligheden er størrelsen meget passende for en hverdagstaske hvor man både skal have sin pung, mobil, læbestift, puder og…. ALT DET MAN NU HAR I SIN TASKE!!! 😀 😀 😀

Tasken er ikke hvid men mere creme farvet, det er svært at fange på billedet sådan regnfuld dag hvor alt er gråt 🙂

Som sædvanligt forsøgte jeg at bruge så mange detaljer fra jakken som muligt, og ikke mindst som min maskine kunne klare 😉 Den er besværlig nogle gange syntes jeg 😀 Tror tiden er snart til at investere i én som kan lidt mindre men er stærkere og kan sy i ALT, no matter what 🙂

Der er en stor indvendig lomme som lukkes med lynlås og selve tasken lukkes også med en lynlås 🙂 Og læderet er dejligt og blødt 🙂

Se flere billeder her.

Image_001

Image_003

Image_004

Image_005

Image_006

Image_007

Her er den med min næste offer (tror jeg) 😀

Image_010

Og her er jakken 🙂 Den var ikke engang så lang at den kunne nå navlen 😀

Image_009

4 thoughts on “En lille jakke og en lille taske

  1. Hej
    Jeg bor i Horsens og vil gerne på taskekusus, jeg arbejder desværre 31.5, så er interesseret hvis du holder et en anden gang 😀😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *