En lille ruskind clutch/taske

Print page

Image_3

Jeg har syet denne lille bitte taske/clutch lidt for tid siden, og hvis du er en opmærksom læser har du også bemærket, at jeg har vist den før på et billede med en jakke og 5 tasker.
Nu vil jeg vise selve tasken så du får muligheden for at se den indvendigt 🙂

Den er lille, ca 28 cm x 22 cm. Og jeg siger med det samme, at den er ikke til salg. Det er den ikke da den er syet af den aller sidste stykke skind som havde en tydelig mærke efter en knap og jeg syntes ikke at den egner sig til salg 😉
Jeg syntes at den er yndig og meget anvendelig alligevel, men jeg spekulerer stadig på hvad jeg kan gøre med mærket efter knappen? :-O

Det var også en slags test-clutch, jeg ville finde ud af om jeg i det hele taget kan finde ud af at sy sådan én 🙂 Det lykkedes vist meget godt 😀

Image_1

Image_2

Image_4

Ruskind clutch

9 thoughts on “En lille ruskind clutch/taske

  1. Må komplimenterer dig for dine flotte tasker og den meget flotte måde, du får syet syningerne på og får fundet frem til forskellige løsninger. Jeg er selv på jagt efter en symaskine, der kan sy i skind, og vil blot høre, hvilken symaskine du bruger eller evt. kan anbefale.
    Mvh
    Marianne Iversen

  2. Smuk, du er meget i mine tanker med dine smukke tasker, så meget så jeg tænkte højlydt på dig i går i en genbrugs butik, da jeg så et meget flot skindjakke med smukke detaljer ned langs ærmer og på lommerne 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *