En lille toilet taske.

Print page

Image_2

Her er en lille bitte kosmetiktaske som jeg syede for nyligt. 🙂
Den er ret lille. 20cm x 20cm x 10cm. Men det var også meningen 😉
Jeg syede den af skind fra en sort jakke, og der er stadig meget skind tilbage! 😀

Mønstret har jeg selv tegnet. Det var en lille udfordring som jeg klarede vist meget godt 🙂

Image_3

Image_1

Image_5

Image_4

14 thoughts on “En lille toilet taske.

  1. Hej Tamara,
    Jeg blev helt vild glad, da jeg så denne på din side😍 – og vil også gerne bestille en lignende taske, gerne endnu mindre: 20x15x10 cm men i samme læder + for (det er nemlig det samme, ihvert fald foret, som den sorte læsertaske, jeg købte af dig) – og den er superflot, og stærk😍👍 Hvis der kan komme en lang rem på, vil jeg bruge den som en lille cross😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *