En ny shopper – til migselv

Print page

Image_005

Nogle vil nok mene, at man IKKE kan være bekendt at skære i denne flotte jakke men det gjorde jeg altså 😀 Uden skrupler og uden dårlig samvittighed tog jeg foret af for derefter at flå jakken i mindre dele med min opsprætter 😀
Og så skete det uundgåelige 😀 jeg har syet en ny shopper, KUN til migselv 🙂 IGEN! 🙂
Jakken havde jeg købt i dyre domme, og kun på grund af farven 😉
Oprindeligt kom den fra Londons fine butik, senere solgt i en af byens genbrugsbutik, så havnede den i Danmark. Til sidst endte den hjemme hos mig, på mit sybord og blev til en shopper som jeg ikke slipper af syne de næste mange dage 🙂
Jeg beholdte så mange detaljer af jakken som jeg kunne. Jeg har skam også tilføjet en fin gamle bæltespænde som jeg købte engang i genbrugsen bare fordi jeg ikke kunne leve uden den 🙂 den passer lige så fint og giver den en mere feminin udtryk 🙂
Så her er den! Foret med en lækker, turkis poplin, med to indvendige lynlåslommer og én udvendig 🙂
Se den selv 😉

Image_004

Image_003

Image_002

Image_001

Image_006

Og til sidst den famøse jakke 🙂 Lækker 70’ernes design 😉

Image_008

12 thoughts on “En ny shopper – til migselv

 1. Hej. Jeg er meget forelsket i dine tasker. Jeg har selv lavet nogen af genbrugsskind, men vil rigtig gerne på kursus hos dig hvor jeg kan lære at “se” de forskellige muligheder en brugt jakke har.
  Hilsen Jette

  • Hej Jette,
   Tusind tak skal du have! 🙂 Og tusind tak fordi du skriver 🙂
   Jeg har prøvet på at arrangere et kursus men blev desværre nødt til at aflyse da jeg ikke fik nok tilmeldinger.
   Jeg ved ikke om jeg prøver en gang mere i fremtiden 🙂
   Hvor er din taske fin! 🙂
   Mange hilsner,
   Tamara

 2. Og jeg har faktisk også en anden, meget flot jakke, som jeg købte længe siden. Den ligner den røde men er orange-brun. Lækker, lækker sag som jeg tror bliver til endnu en shopper eller taske på ét tidspunkt 😀

 3. Super flot. Jeg har syet én taske af en gammel jakke. Nu har jeg købt to jakker for næsten ingen penge og to, hvor den ene også er rød, til alt for mange penge. Det bliver spændende at komme igang. Jeg kan desværre ikke deltage i dit kursus, da jeg skal forberede eksamen og min datter har fødselsdag den 31.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *