En ruskind test – taske

Print page

Image_4

Jeg blev bedt om at sy en taske efter en gammel favorit 🙂 Og før jeg begyndte at skære i kundens jakke var jeg nødt til at sy en test – taske 🙂
Her er den! Jeg er virkelig glad for den og var indstillet på at beholde den men, men, men… Jakken, som jeg syede tasken af, lugtede af røg!!! Og jeg er mere end meget følsom over for lugt, især røg… Så jeg ved at jeg ikke kommer til at bruge den 🙁
Jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg kunne overse lugten i butikken????

Nå…., men jeg bestemte mig at putte det på en prøve og sætter hermed denne lækre taske til salg for en meget favorabel pris.
Alt i denne taske, undtagen foret, tråd og nitter, er genbrug. Lynlås og ringe kommer alle fra noget andet, ligesom skindet som kommer fra en fin, herre ruskindjakke. Jeg havde så travlt med at sprætte jakken af og skære i den at, jeg glemte at tage et billede af den, men den lignede en almindelig habit jakke med påsyede lommer.
Tasken har to mindre, indvendige lommer og en fast bund. Er rigtig fin at have på skulderen. Foret med et nyt, halvkraftigt bomuldsstof. Og er meget rummelig
Ca mål:
H: 25 cm
B: 45 cm
D: 18 cm

Image_6

Image_5

Image_3

Image_7

Image_8

Image_2

Til sidst test-tasken sammen med den gamle taske 🙂
Image_9

8 thoughts on “En ruskind test – taske

  1. Har du prøvet at sprøjte den med rodalon?
    Kan købes i sprayflaske. Har brugt det på en kamelskindstaske, som ikke var skøn at lugte til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *