En ruskind weekender

Print page

Image_4

Inspireret af tasken i en af de grupper jeg er medlem af på Facebook, tog jeg til Tilst, til en stor stof forretning, for at købe et mønster.
En lille smut fra Horsens til Tilst når man har fri gør vel ikke noget. 🙂
Ét enkelt mønster skulle jeg have. Og nu kan jeg vist dø af grin af mig selv, kender du det? 😀
Jeg endte med 3 mønstre (de var billige) og med flere meter stof! 😀

Ét af mønstrene er lige denne taske, en weekender vil jeg kalde den, da det kom bag på mig hvor stor den blev! Og her må jeg også sige at, det er ikke den taske jeg tog til Tilst efter 🙂

Jeg har syet tasken af en ruskindsjakke som så ud til at være nyt eller brugt meget lidt. Så har jeg foret den med et kraftigt, stift bomuld.

Mht. syvejledning. Jeg er enten for dum til syvejledninger eller er lige denne her skrevet mega dårligt, for jeg forstød et kuk af den, og skulle mildest sagt opfinde min egen dybe tallerken men det lykkedes! 😀 Og jeg er bare så fornøjet af synet! 😀

Jeg lavede også nogle modifikationer i forhold til mønstret, bla tilføjede jeg den lange rem så tasken kan tages på skulderen, og så lavede jeg de korte hanke kortere. Og jeg brugte ringe til at sætte dem på. Jeg syede også to indvendige lommer.

Min første, og største, kritikker, min mand, var begejstret og lavede hurtigt en bestilling på denne taske (altså ud over en shopper som han kan bruge til alt muligt når han skal på job), bare i sort læder. Det må betyde, at taske slet ikke er så tosset 😀

Og jeg tænker, at tasken kan bruges som kabinetaske når man skal flyve. Den er også perfekt som en STOR kosmetiktaske når man, ligesom mig, ikke kan være i nogle store kosmetiktasker når man rejser 😀

Men du kan bare se selv 🙂

Image_6

Image_7

Image_8

Image_9

Image_10

Image_2

Og til sidst jakken 🙂

Image_1

PhotoGrid_1459763925228

29 thoughts on “En ruskind weekender

 1. Eauuuu den er virkelig skøn 😀👌 har du en pris på denne ? Du sælger dem vel ?
  Kh Annette

 2. Du kan da bare det der 😁😀 jeg syer også tasker ind i mellem, men må gå rundt om stoffet, eller jakken flere gange, inden jeg “tør” gå i gang med at klippe/skære, hvordan overvinder du dog skrækken for at klippe forkert 😉😅

  • Tusind TAK skal du have!
   Jeg har nu syet næsten 100 tasker (!!!) så skrækken er væk 😀 men jeg kan da selvfølgeligt tænke, engang imellem, om det går med hvad jeg har tænkt mig og det går det som regel 😉 Men jeg indrømmer gerne, at ikke alle mine projekter bliver færdige, nogle bliver lagt væk og venter på nye ideer 😉

 3. Du laver de fedeste tasker. Jeg syr også selv tasker af genbrugs skind, og jeg bliver meget inspireret af at se på dine 👍

    • Hej Helle,
     Der hvor du skriver kommentar har du en knap der siger: “Browse… ” Du kan klikke på den og vælge billedet du ønsker at vise på min hjemmeside 🙂
     Jeg har fået billedet men det vil være meget bedre hvis du selv kan vedhæfte dem her 🙂
     Mange hilsner,
     Tamara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *