En sort lækker taske

Print page

Image_5

Den flittige Tamara har været igang igen! 😀

Jeg fandt denne sorte, fede jakke syet af et ret kraftigt skind og med et slidt look, og troede faktisk at min mand kunne passe den 😀 Men den var ALT for stor til ham! Og så var det også det at han ikke kunne lide den! 😛 😀 Så jeg har selvfølgeligt forvandlet den til en taske, endnu én som jeg selv syntes er FEDEST! 😀

Jeg forede den med et stofrest som giver rigtig fin kontrast til det sorte skind. Der er to indvendige lommer også, og tasken er lige til at have på skulderen og kan rumme en masse ting 🙂

Skindet er tyk og mat i det, jeg har med vilje ikke givet den lederfedt, jeg syntes den skulle forblive med den slidte look 🙂

Se den i min butik: http://www.amioamio.com/da/produkt/176271/

Mål:
B. ca 46 cm
H: ca 34 cm

Image_1

Image_2

Image_3

Image_4

Image_5

Image_6

Image_7

Image_8

ijakke2

16 thoughts on “En sort lækker taske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *