Frikadeller med kål

Print page

LCHFfrikadeller
Jeg har flere gange prøvet på at lave frikadeller med gulerødder men hvad gør man lige når man ikke har gulerødder ved hånden? Tja… Man finder kålen frem, river den fint og bruger den i stedet for! 😀
Engang imellem er det fint at være kreativ og så rækker frikadellefarsen længere 🙂

Nogle opmærksomme læsere kunne spørge: Jamen kan man ikke smage kålen i frikadellerne? Nej…, egentligt ikke – må være svaret 😀 De smager helt fantastisk uden at de smager af kål 🙂

Ingredienser:

 • ca 500 g hakket kød (jeg brugte blandet svine- og oksekød)
 • ca en fjerde del af en mindre hvidkål (hakket fint), andre slags kål kan sagtens bruges 🙂
 • ca 1 dl fløde
 • 1 spsk loppefroskaller (husk)
 • 2 æg
 • 2 mindre løg, finthakket
 • salt og peber

Fremgangsmåde:

 1. Kom alle ingredienser i en skål.
 2. Bland godt sammen.
 3. Lad stå i køleskabet i ca 30 minutter (eller længere)
 4. Steg på en varm pande med olie.
 5. Server fx. med smørstegte grøntsager og bernaise sovs 🙂

Velbekomme!

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

2 thoughts on “Frikadeller med kål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *