Grå lammeskind/ruskind shopper

Print page

Image_7

Denne jakke var så blød at jeg havde det svært ved at holde fingrene fra den! 😀 Den var syet af den blødeste lamme ruskind, kvalitet man sjældent løber ind i.
Så tasken er også mega blød og lækker. 🙂

STOR som alle mine shoppere. Ligesom jeg kan lide det 😉

For første gang bestemte jeg mig for at bruge jakkens for til at fore tasken med. Det var lidt større projekt end jeg forventede 😀 Ikke nok med at jeg skulle tilpasse alt muligt for at beholde alle de fine detaljer, så gled stoffet mens jeg syede! Jeg ved ikke hvor mange gange jeg sprættede op! Men nu er jeg heldigvis færdig! 😀 Og jeg beholdte alt dét jeg kunne, også de indsyede ekstra knapper i en pose! 🙂
Jeg vaskede foret, hvis nogen skulle spørge 😀

Der er tre (!) indvendige lommer som er de originale jakkelommer. Den ene er med lynlås, den anden med en knap og den tredje med velcro luk.
Så er der også to udvendige lommer, den ene lukker med lynlås og den anden satte jeg en magnetlås i 🙂 Begge sidder ovenfor hinanden på den ene side.

Hankerne er ret lange så man kan sagtens holde tasken på skulderen men jeg kan også holde den i hånden uden at feje gulvet med den, selvom jeg er kun 160 cm høj 😀

Mål:

B: ca 57 cm
H: ca 40 cm
D: ca 17 cm
Hankene er ca 60 cm lange

PhotoGrid_1460536338898

Image_3

Image_5

Image_8

Image_11

Image_10

Image_2

Image_1

Min mand stod model her og han lod mig publicere billedet 🙂

Image_9

Her er hvordan den ser ud på mig 😉

Image_12

Image_13

Image_14

Og til sidst, som altid, jakken 🙂 Det var mørkt og dårligt lys, men jeg kan nu ikke lave om på det! 😀 Jakken er grå, ligesom man kan se det på tasken.

Image_15

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *