Jeg har vundet!!!

Print page

Her til morgen tjekkede jeg min post og der lå en mail fra Saga i farver.
Saga i Farver er en dejlig blog, med alt imellem himmel og jord, som jeg er nødt til at følge.
Pigen som har bloggen forvandler gammelt tøj til nyt, giver sparetips og genbrugstips.
Jeg modtager mails derfra da jeg er tilmeldt nyhedsmail 🙂
For ikke så længe siden havde der været en giveaway på bloggen. Hun stikkede 62 farverige uld-firkanter som skulle blive til et tæppe. Men det blev de aldrig til, og så ville hun forære dem til nogen som kunne få glæde af dem. Jeg greb chancen og skrev på hendes blog. I første omgang var jeg ikke så heldig men personen som vandt kom aldrig til at give lyd fra sig så der blev trukket en ny vinder, og det blev MIG!!! 🙂 Det er simpelthen den bedste påskeæg! Jeg glæder mig som et barn til at modtage firkanterne og sy et tæppe ud af dem 😀

Jeg går nu i tanker om selv at lave en giveaway på bloggen 🙂 så følg med og hold dig opdateret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *