Laks med pesto – den nemme mad

Print page

Laks med blomkaalsmosFor mig, den bedste aftensmad eller frokost er den, som ikke kræver meget arbejde.

Og generelt hver weekend spiser vi “nemt” mad herhjemme. Mad som passer sig selv mens vi dækker bord og hygger os sammen. Bagt laks er én af dem. Det eneste man skal bruge er en lakseside, pesto og lidt olie. Og en skål salat som tilbehør sammen med kartofler.

Jeg plejer at bruge grøn pesto, og til én lakseside bruger jeg ca halvdelen af en lille pesto glas på 190 ml.

Til sidst kan jeg love dig at du får en lækker og saftig laks som du vil komme tilbage til igen og igen 🙂

Ingredienser:

 • en lakseside
 • pesto
 • lidt olie

Fremgangsmåde:

Laks i ovnen 1Laks i ovnen 2

 1. Tænd ovnen på 180 grader.
 2. Kom lidt olie i bunden af en bradepande og smør den over bunden.
 3. Kom laksen i.
 4. Fordel pesto oven på laksen.
 5. Kom bradepanden i ovnen og bag i ca 20 – 30 minutter.
 6. Server med kogte kartofler og en skål salat. Eller, HVIS du du følger LCHF, med tzatziki og en god salat eller en sovs efter eget valg 🙂
  ELLER med bagte kartofler og grønt ELLER med blomkålsmos 🙂

Velbekomme!

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *