Morgenmad: Æggeomelet med bacon

Print page

LCHF Æggeomelet med bacon

Så hvad spiser vi til morgenmad? Tja… Tit er det æggeomelet 😀 Den smager dejligt, er nem at lave og ser ud som en pandekage, så selve Lucas spiser den med glæde 😀 dog uden bacon 🙂

Ingredienser til én person:

  • smør til stegning
  • 2 æg
  • lidt piskefløde, sådan ca ½ dl
  • et par tykke skiver bacon skåret i mindre stykker

Fremgangsmåde:

  1. Kom smørret på panden og varm panden godt.
  2. Når smørret er godt varm kom bacon på og steg et par minutter indtil den bliver let brun.
  3. Imens rør æggene i en lille skål eller større krus.
  4. Pisk dem med en gaffel.
  5. Kom føde, salt og peber i og pisk godt sammen.
  6. Kom æggemassen ovenpå bacon.
  7. Steg på middelvarme så du kan se, at æggemassen begynder at stivne.
  8. Vend den på den anden side og steg videre lige lidt.
  9. Server med purløg og en tomat 🙂

Velbekomme!

PS Har du brug for mere energi kan du komme et par skiver ost i omeletten 🙂

LCHF Æggeomelet med bacon og ost

 

1 thought on “Morgenmad: Æggeomelet med bacon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *