Velkommen til mit Univers.

Print page

Hej og VELKOMMEN! Jeg er rigtig glad for at du besøger mig her 🙂

Jeg har længe gået og tænkt på at lave min egen blog om de ting jeg beskæftiger mig med i hverdagen.

Her vil I finde dejlige opskrifter på nem og overskuelig hverdagsmad, nemme men gode bage opskrifter på brød, boller og diverse kager. Jeg er nemlig vildt med at bage, og det er endnu mere spændende når lille Lucas gerne vil være med til det, og det vil han lige så snart han hører at jeg stiller ælte-maskinen frem 🙂

Opskrifter vil være vildt blandet, nogle med inspiration fra Polen, nogle fra andre dele af verden, nogle er helt mine egne. De vil ikke alle komme her på en dag men jeg vil prøve på at bygge siden op i en stille og rolig tempo.

Jeg håber, at I vil bidrage med jeres refleksioner omkring denne blog. Ris og ros modtages gerne. I må meget gerne sende jeres egne opskrifter til mig, jeg afprøver gerne nye ting 🙂 og lærer gerne af andre.

Det I også vil kunne finde her, er mine første (eller næsten første) skridt i en sy-verden. Jeg har nemlig udskiftet min gamle symaskine (som var ellers som ny, men har stået ca. 20 år ubrugt oppe på loftet) med en high-tech én, der kan det hele 🙂 Jeg er ret vildt med at sy tasker eller indkøbsposer og for nyligt begyndte jeg på at eksperimentere med at sy nemme børnetøj til Lucas. Inspirationen henter jeg forskellige steder i verden og jeg vil prøve på at indsætte diverse links løbende.

Kan du lide min blog? Så giv mig en ‘SYNES GODT OM ‘ på Facebook og del siden med dine venner. 🙂

 

5 thoughts on “Velkommen til mit Univers.

 1. Hej
  Jeg har rigtigt, rigtigt længde fuldt dig på FB.
  Jeg syntes det er helt fantastiske tasker du laver❤
  Udbyder du evt. Kurser i det?

 2. Hej. Først vil jeg lige endnu engang sige at det er så fede og flotte ting du laver.
  Jeg har lige nogle spørgsmål til dig. Ang dit logo mærke, hvor har du fået det lavet???? Så kan jeg se på flere af dine tasker at du bruger lomme åbningen fra jakkerne, beholder du da foret fra jakkerne, eller sætter du noget nyt i???
  Mvh. Lillian

  • Hej Lillian,
   Tusind tak skal du have!
   Jeg designede logoet selv og fik det fremstillet hos nogen jeg kender i Polen.
   Mht. lommer så afhænger det hele af hvor meget jakken er brugt, nogle gange skifter jeg dem og andre gange ikke.
   Håber du fik noget ud af det 🙂
   Mange hilsner,
   Tamara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *