5 års fødselsdag og vandbakkelser.

Print page

IMG_7409_copy2

Der er virkelig gået 5 år (FEM ÅR!!!!). Jeg ved simpelthen ikke hvornår det skete. Jeg kigger på ham nogle gange og tænker: “Hvor blev min baby af?”. Nå, men jeg har en dejlig dreng, klog, følsom, betænksom og hjælpsom. Men er ikke alle børn det? Jeg oplever ham på en meget anderledes måde end jeg gjorde da den store var barn. Jeg er også 17 år ældre end dengang. Det giver mig meget mere livserfaring og meget mere ro i sindet. Jeg ville ønske jeg havde dem dengang Patrick var lille men jeg kan ikke trække tiden tilbage.

Jeg bagte denne fine, men nemme, kage til festen i dag. Efter Lucas’ eget ønske.

IMG_7425

Opskriften kommer fra en bog udgivet af Amo og lyder sådan:

Ingredienser:

  • 150 g smør
  • 3 dl vand
  • 2 tsk. sukker
  • 150 g mel
  • 4 æg

Fremgangsmåde:

Kom smør, vand og sukker i en gryde og kog det op. Sluk for varmen hvis du har en almindelig elektrisk komfur ligesom jeg har. Hæld melet i og rør godt rundt. Stil til afkøling. Imellem tiden tegn et mønster på bagsiden af bagepapiret. Når dejen er finger-varm rør et æg af gangen i den. Sprøjt dejen ud på papiret. Jeg gjorde det sådan, at jeg kom dejen i en plastic pose, lavet et hul i posen og sprøjtede den på papiret mens jeg følgte mønstret. Jeg rettede dejen lidt med en ske.

Bag den i ca 20 – 25 minutter i en 225 grader varm ovn. Åbn ikke ovnen før der er gået 20 minutter. Kagen falder sammen hvis du gør det.

Pynt med det du har lyst til. Jeg smeltede chokolade sammen med nugat, og det brugte jeg til at lave hår med osv. Kagen smagte simpelthen himmelsk 🙂 og blev spist med stor glæde af både de store og de små gæster.

Håber I kan bruge opskriften.

IMG_7432

1 thought on “5 års fødselsdag og vandbakkelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *