Blære…., blære….., blærerøv!

Print page

computertaske

Ja! Jeg skal bare blære i dag 😀

I går eftermiddag, lige før jeg skulle på arbejde, blev jeg færdig med denne skøøøønne taske 🙂 Det tog mig “kun” to dages arbejde at sy den men holdt op hver jeg selv syntes, at resultatet er bleven så flot! 😀

Som materialer brugte jeg en mini nederdel og en gardin jeg ikke kunne stå for i genbrugsbutikken for nyligt 🙂 Og selvfølgeligt er der en mellemstof i den som hjælper på at holde formen og som jeg quiltede cowboystof med.

Tasken er bleven ret stor, ja faktisk kan jeg have min 17″ pc i den 🙂

Hvad syntes du? Bruger du også stofrester og tøj til at kreere noget nyt? Er du ligesom mig vildt med genbrug og refashioning?

 

computertaske3 computertaske4 computertaske6
computertaske5

Her er nogle billeder fra selve sy-processen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *