Den bedste glasur

Print page

Glasur er vigtig når du skal pynte dine kager. Her er opskriften på den bedste glasur jeg kender. Den kan holde meget længe og mister hverken farven eller formen. Den er også nem at lave. Det er den perfekte glasur. 🙂

Glasuren er nem at arbejde med, den er elastisk og glat. Den drypper ikke fra skeen og lader sig forme og smøre på store overflader.

Juletræ pyntet med glasur

Juletræ pyntet med glasur

Ingredienser:

  • 90 gram æggehvider, som svarer til ca 3 æggehvider
  • 445 g flormelis
  • 5 –  dråber citronsaft

Fremgangsmåde:

  1. Det er bedst hvis æggehvider får lov til at stå i køleskabet natten over, så de når at “sætte sig”.
  2. Kom alt i en stor skål.
  3. Tag din håndmixer og pisk på den laveste hastighed i ca 10 – 20 minutter. Laveste hastighed er vigtig da der ikke må komme luft i massen.
  4. Du ender med en hvid, fast masse som ikke drypper fra piskeriset men er temmelig elastisk i det.
den perfekte glasur

Den perfekte glasur

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *