Et TV-tæppe, dvs. hvordan de gamle strikketrøjer får et nyt liv.

Print page

tv-taeppe

Har du et stak af gamle strikketrøjer som du ikke ved hvad du skal gøre med? Jeg brugte mine til at sy en vamset tv-tæppe 😀

Et stak af gamle trojer

Der florerer mange opskrifter på internettet om hvordan man skal gøre men de fleste kræver uldtrøjer, som skal filtes. Jeg bryder mig ikke om at filte og jeg havde mange strikketrøjer som ikke kan filtes. Desuden ville jeg gerne have en let tv-tæppe som vi kunne bruge en sen sommeraften på sofaen. Og den fik jeg!

Jeg skar trøjerne i mindre firkanter og syede dem sammen. Jeg brugte min gode overlocker til det så det gik hurtigt og nemt.

Først syede jeg firkanter i lange banner og derefter syede jeg banerne sammen. Til sidst har jeg givet hele tæppet en kant med min overlocker.

I starten var jeg bange for, at alle firkanter passer måske ikke 100 % sammen men undervejs blev jeg overbevidst om, at det hele går fint da jeg kunne bare strække lidt der hvor der var brug for det 😀

To timer har det taget og den værste del var at skære og sætte sammen 🙂

Har du syet et tæppe af gamle trøjer? Jeg vil blive rigtig glad hvis du viser mig et billede af det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *