Festlig æg med bacon

Print page

Aeg og bacon

Jeg skulle til at holde pigebrunch en dag. Æg og bacon er en af de ting man serverer til brunch men jeg ville gøre det lidt mere festligt, derfor serverede jeg portions anrettet æg.

Ingredienser til 4 personer:

 • 5 æg
 • ca 1 dl piskefløde
 • 1 pakke bacon i skiver
 • salt og peber
 • 12 koktailpølser
 • revet ost

Fremgangsmåde:

 1. Slå æggene ud i en skål.
 2. Kom piskefløden i samt salt og peber.
 3. Rør godt med en piskeris.
 4. Stil i køleskabet.
 5. Sæt ovnen på 200 grader.
 6. Tag muffins forme eller små glasskåle og smør dem med smør.
 7. Beklæd dem med bacon på siderne og læg en lille skive i bunden.
 8. Kom tre koktailpølser i hver skål.
 9. Fyld med æggesnaps.
 10. Drys med ost.
 11. Bag i ovnen ca. 30 minutter eller indtil osten og æggene bliver brune i toppen.
 12. Server straks.

 

Velbekomme!

 

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *