Fra cowboybukser til en fin taske

Print page

Den nye cowboytaske

Jeg havde et flot par cowboybukser i skabet, eller rettere i bunden af stof – kisten 🙂 Oprindelig ville jeg bruge dem til den næste quilt jeg havde i tankerne men, men, men… Som altid, når jeg kommer til at kigge på al stoffet i kisten skifter jeg mening 🙂 og denne gang var heller ingen undtagelse 😀

Så jeg syede en fin denim taske, endnu én 😀 Ha, ha, ha! 🙂 og en lille pung til. Resten må blive til en taske mere på et tidspunkt 😀

Her er nogle billeder af denne skønne taske 🙂

Image_005Image_017Image_025Image_008Image_011

4 thoughts on “Fra cowboybukser til en fin taske

  1. Du laver simpelthen så mange flotte tasker! Vildt imponerende! Hvor finder du mønstre til dine tasker? Eller laver du selv dine mønstre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *