LCHF konfekt – den perfekte julekonfekt

Print page

LCHF fatbombs

Nu var det min tur til at prøve at lave de berømte fatbombs 😀 og det lykkedes 🙂
De smelter på tungen og efterlader en meget intensiv kakao smag, som jeg elsker.
Og duften! Hvis I bare kunne dufte dem! 🙂
De er nemme at lave og smager så herligt at, man skal huske ikke at spise dem alle på én gang 😀

Opskriften er min egen men jeg blev selvfølgeligt inspireret af diverse opskrifter på Facebook. I alle dem jeg læste bruger man chokolade og det, syntes jeg, er unødvendigt og for dyrt. En lille, 50 g plade chokolade med 99% indhold af kakao koster omkring 20 kr i Tyskland. Og en stor pakke ren kakao (1 kg) koster ca 50 kr.

Jeg brugte mine sædvanlige chokoladeforme men hvis du ikke har nogen kan du beklæde en mindre bageplade med bagepapir og hælde massen ud. Derefter knækker du eller skærer pladen i mindre stykker 😉

Ud af portionen fik jeg 36 store stykker.

Ingredienser:

 • ca 100 g smør
 • ca 100 g kokosolie, jeg brugte den uden smag
 • ca 100 g kakao, 100% kakao uden tilsætningsstoffer
 • ca 100 g kokosmel
 • en kvart vaniliestang, flækket på langs
 • en sjat stevia, efter smag
 • evt. 1 knvsp salt

Fremgangsmåde:

 1. Kom alle ingredienser, undtagen kokosmel, i en gryde og varm langsomt op.
 2. Rør rundt så fedt og kakao bliver rørt godt sammen.
 3. Kom kokosmel i, rør rundt.
 4. Smag om du skal have mere stevia eller andet.
 5. Lad stå et par minutter imens du klargør dine chokoladeforme 🙂
 6. Hæld massen i chokoladeformene med en ske 🙂 men husk at tage vanilje stangen op.
 7. Stil i køleskabet til de bliver faste igen.

De kan derefter smides i fryseren, så spiser man ikke så mange af dem på én gang 😀

God fornøjelse!

Fatbombs

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

2 thoughts on “LCHF konfekt – den perfekte julekonfekt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *