Frokost: Salat med rejer og æg

Print page

Rejesalat LCHF

Kan man virkelig blive mæt af at spise salat til frokost?

Én af de første frokoster serverede jeg denne dejlige salat. Og jeg var meget i tvivl. I tvivl om mine to dejlige mænd bliver mætte af den? Kan lidt salat, rejer og æg toppet med lidt majonæse gøre det…?

Svaret kom meget hurtigt 🙂 JA! Det kan man faktisk. 😀 Og der skal ingen brød til! 🙂

Ingredienser til én person:

 • 1 æg
 • lidt salat, 2 – 3 blade, jeg brugte iceberg
 • 1 tomat
 • et styk agurk
 • et par spsk (eller flere – med top) af rejer
 • et par spsk majonæse
 • lidt dild

Fremgangsmåde:

 1. Kog ægget hårdt.
 2. Snit salatten og kom den i en mindre skål.
 3. Kom rejerne ovenpå.
 4. Kom skåret agurk og tomat i, prøv at anrette dem så de ser indbydende ud.
 5. Slut af med ægget skåret i kvarte.
 6. Top med mayo og drys med dild.

Denne salat kan man også spise til morgenmad. Hvis man forbereder det hele aftenen forinden, dækker med film og stiller den i køleskab er den klar næste morgen 😀

Velbekomme!

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

 

3 thoughts on “Frokost: Salat med rejer og æg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *