Grøntsagssuppe med kylling og majsboller.

Print page

IMG_8291

Jeg bevæger mig i suppeverden igen.  🙂

Grøntsagssuppe er en ynglings suppe for tiden, i hvert faldt for Lucas. Så vi har lavet grøntsagssuppe igen, selvom jeg egentligt planlagte noget andet den dag.

Det her er den nemme udgave.

Jeg brugte:

  • 3 kyllingefilletter
  • ca. 750 g grøntsags blanding fra Lidl, der er 18 slags grøntsager i den.
  • ca. 2 l vand
  • 2 stk. allehånde
  • 1 laurbærblad
  • ½ dåse majs (den anden del brugte jeg til majsboller)
  • salt og peber

Hvordan skal du gøre det:

  1. Skyl kylligefiletter.
  2. Hæld koldt vand i gryden og kom filletter i sammen med allehånde og laurbærblad.
  3. Kog op og lad den simre i ca. 25 minutter.
  4. Derefter skal du tage kødet op og skære i mundrettede stykker.
  5. Kom grøntsagsblanding i vandet og kog op og lad dem koge i fem minutter på middel varme.
  6. Kom kødet i.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Hvis du vil have suppen lidt tykkere, kan du blande lidt (ca 2 spsk) maizeina med vand og komme i suppen.
  9. Server med boller eller brød til. Jeg har bagt majsboller til suppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *