Jeg er bleven inviteret til at holde et kursus i syning af tasker.

Print page

Tasker

Ja! Du læser rigtigt! 🙂 Uanset hvor vanvittigt det lyder så sagde jeg ja til at holde et kursus i recycling/taskesyning efter sommerferien. Og nu har jeg også lavet et mønster til den taske jeg vil præsentere der 😀
Er det ikke bare vildt? Det syntes jeg!
Jeg har aldrig prøvet at holde et kursus før, og har heller aldrig selv været på et sy-kursus, så det bliver noget af en udfordring 😀

Derfor tænker jeg på at lave et mini workshop hjemme hos migselv, med max 4-5 piger/damer som kunne tænke sig at prøve at sy en taske af en jakke/bukser eller noget helt andet. Hvis ikke i læder så i et andet materiale, fx denim.
Dem, som jeg har i tankerne, er piger/damer som kan sy i forvejen.
Jeg tænker, at det vil tage omkring 5 timer, er der brug for mere tid tager vi den bare :-).
Jeg lægger hus til, laver kaffe, boller mm. Og så får du selvfølgeligt et færdigt mønster som du skal klippe efter.

Du skal kunne:
1. Sætte en lynlås i.
2. Klippe et mønster ud i stoffet.
3. Komme med din symaskine, nåle (denim/læder), stof til for, saks osv.
4. Det er vigtigt at, det du skal bruge til din taske, er forberedt. Dvs. at din jakke/bukser osv er uden for og groft sprættet op.
5. Det er bedst hvis du kan gøre dig en tanke om hvad du vil bruge fra din materiale til din nye taske, hvilke dele vil du fremhæve. Og fx om hvad skal hanken være. Er det noget fra jakken/bukserne eller er det gammelt/spændende bælte som du har liggende.
5. Det er også bedst, at din maskine er udstyret i en teflonfod hvis du skal sy i læder. Erfaring siger mig, at det ikke er nødvendigt hvis du syer i ruskind. Også, hvis du ligesom mig, har en Pfaff Quilt Expression, kan du klare dig uden, det kan jeg nemlig.

Mønstret er lavet af efter den hvide taske .
Jeg kaldte denne taske for “Ribe taske” da det er nemlig Ribe jeg er bleven inviteret til. 🙂
Datoen er søndag den 31. Maj kl 10:00 i Horsens C hvor jeg bor. Prisen er kr 400.

Først til mølle og tilmelding er gyldig fra den dag jeg har modtaget pengene.
Send mig en pb på min Facebook side Hverdagensbedrifter.dk så får du min tlf nr til MobilePay.

Jeg regner med at det bliver en hyggelig dag 🙂 og glæder mig til at høre fra dig 🙂

45 thoughts on “Jeg er bleven inviteret til at holde et kursus i syning af tasker.

  1. Åååååh nej, Tamara, lige præcis den søndag er jeg på et andet kursus 😥 Håber meget, at du får mod på at afholde et kursus mere senere 😊 Fedt, at du har taget udfordringen op 👍 Hav en super hyggelig dag 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *