Kan det betale sig at handle i genbrugsbutikker?

Print page

GenbrugsJakke

Sidste fredag købte jeg en jakke i genbrugsbutikken. En fin, brun læder jakke i klassisk design, med flotte knapper. Og mærket er ikke til at tage fejl af: Jensen. Et forholdsvis dyrt mærke. Jakken har slet ingen brugsspor, og den ekstra knap sidder stadig fast der, hvor fabrikken har placeret den, nemlig i en plastic pose.

I min favorit genbrugsbutik, Danmarks største og bedste tøjforretning, hvor jeg hjælper engang imellem, koster en læder jakke kr. 100.

Uanset hvordan den ser ud. Det var et kup, ikk’?

1 thought on “Kan det betale sig at handle i genbrugsbutikker?

  1. Stort tillykke med jakken. Den er virkelig flot, – en rigtig klassiker, som du selv nævner. Jeg kunne forestille mig den sammen med et par lidt pæne og forholdsvis lysblå jeans, en hvid skjorte og et smart tørklæde. Men jeg har altid fundet, at lysblåt og brunt er flot sammen.Håber, du fåt mange komplimenter for den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *