Madpakkeudfordring – rugbrød

Print page

Madpakke_LucasHvis du spørger Lucas hvad han gerne vil have med i skolen vil svaret være, at han vil have det han godt kan lide 😀

Det kan være:

  1. Lidt agurk, gerne skåret i tykke skiver.
  2. Nogle små tomatter, som ikke splatter når han spiser dem, og som man kan tage i munden på én gang.
  3. Gulerødder er en selvfølge.
  4. Små grønne ærter er også et hit  🙂
  5. Peberfrugt er også én af de grøntsager han virkelig elsker og får med meget tit.
  6. Sidst, og ikke mindst er der rugbrød med på listen.  Der skal altid være ét stykke rugbrød med leverpostej, helst med Tulip bacon leverpostej 🙂 og et stykke med skinke, i dag har jeg smurt rugbrødet med et tykt lag smør og lagt to fine stykker stegt kalkunbryst fra Den Grønne Slagter på.

Madpakke_Lucas2
Indlægget er sponsoreret af Tulip. Tulip har udfordret mig og jeg har taget udfordringen 🙂  Jeg har forpligtet mig til at komme med et oplæg med bud på en sundt og nærende madpakke. Jeg har her vist hvad jeg kan finde på at lave til mit barn så han kan have en god dag i skolen. I de kommende dage vil jeg også vise hvad kan Lucas få i SFO og hvad min mand, og jeg selv, kan have med på arbejde 🙂

Tulip har sponsoreret nogle gode præmier til mine læsere.
Du kan være heldig at få en af dem hvis du “synes om” Hverdagensbedrifter.dk Facebook side samt sender mig et billede af din madpakke, alternativt kan du oploade billedet på Hverdagensbedrifter.dk Facebook side. Mere om præmier finder du her.

 

1 thought on “Madpakkeudfordring – rugbrød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *