Madpakkeudfordring – fyldte boller

Print page

Fyldte bollerLucas går selvfølgeligt også i SFO, eller Hullen, som den hedder i hans skole 🙂 Selvfølgelig skal der en god madpakke til for at holde ham igang med al den energi han bruger. Jeg er selv vokset op på boller, i Polen spiser man ikke så meget rugbrød, for ikke at sige, at jeg aldrig spiste rugbrød da jeg var barn. Derfor får Lucas også boller i madpakken. Han elsker at hygge sig med en bolle lige inden han skal hjem. At det er en fyldt bolle er heller ikke dårligt 🙂

I dag har jeg givet ham en fyldt majsbolle 🙂 Jeg brugte opskriften på majsboller men fyldte hver bolle enten med to skiver let krydret skinke med citronpeber fra Den Grønne Slagter eller med bacon (skåret i strimler) fra Den Grønne Slagter samt revet ost og lidt tomatsovs . 🙂

Det blev et hit 😀

Ud over boller fik han en blomme, uden sten og skåret i kvarte (så er jeg sikker på at han vil spise den), samt et stykke kogt majs og en gullerød. Ja, den lille mand kan godt lide at spise 😀 men han vokser også meget for tiden 😀

En hurtig opskrift på tomatsovs:

  • en tredjedel af flåede tomater på dåse
  • en håndfuld af soltørrede tomater, jeg brugte dem med krydderier
  • salt og peber
  • en tsk oregano

Jeg har kørt det helle sammen i en minihakker.

Nedunder kan du se hvordan jeg lavede fyldte boller

Indlægget er sponsoreret af Tulip. Tulip har udfordret mig og jeg har taget udfordringen 🙂  Jeg har forpligtet mig til at komme med et oplæg med bud på en sundt og nærende madpakke. Jeg har her vist hvad jeg kan finde på at lave til mit barn så han kan have en god dag i SFO. I de kommende dage vil jeg også vise hvad kan Lucas også få i SFO og hvad min mand, og jeg selv, kan have med på arbejde 🙂

Tulip har sponsoreret nogle gode præmier til mine læsere.
Du kan være heldig at få en af dem hvis du “synes om” Hverdagensbedrifter.dk Facebook side samt sender mig et billede af din madpakke, alternativt kan du oploade billedet på Hverdagensbedrifter.dk Facebook side. Mere om præmier finder du her.

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

2 thoughts on “Madpakkeudfordring – fyldte boller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *