Madpakkeudfordring – Skinkehorn

Print page

Skinkehorn
Så hvad ellers kan man lave til en skole/SFO madpakke?

Alle kender pølsehorn, men ved du at du kan også lave en pølsehorn med en rulle skinke? 🙂 De gange hvor jeg bager boller kan jeg bage en hel stribe af dem i alle mulige afskygninger, fx fyldte boller, skinkehorn eller pizza snegle 🙂

Dejen til disse horn er lavet fra denne opskrift på majsboller. Det eneste jeg har gjort er, at komme en rulle skinke i dem i stedet for en pølse. I nogle af dem kom jeg også ost i skinken, før jeg rullede den. Smagen af skinke og ost er noget der tiltrækker de fleste børn 😀 så det er så nemt 🙂 Hornene bages ligesom majsboller, ca 12 – 15 minutter i 200 grader. Og fyldet, ja, kun din fantasi sætter grænser 🙂

I mine skinkehorn brugte jeg stegt kamsteg fra Pålækker og lidt revet ost.

Så én skinkehorn samt et æble og nogle grønne ærter kan gøre det for Lucas når han er i SFO 🙂 så er han ikke så sulten når han kommer hjem 🙂

Skinkehorn1

Indlægget er sponsoreret af Tulip. Tulip har udfordret mig og jeg har taget udfordringen :-)  Jeg har forpligtet mig til at komme med et oplæg med bud på en sundt og nærende madpakke. Jeg har her vist hvad jeg kan finde på at lave til mit barn så han kan have en god dag i SFO. I de kommende dage vil jeg også vise hvad kan Lucas også få i SFO og hvad min mand, og jeg selv, kan have med på arbejde :-)

Tulip har sponsoreret nogle gode præmier til mine læsere.
Du kan være heldig at få en af dem hvis du “synes om” Hverdagensbedrifter.dk Facebook side samt sender mig et billede af din madpakke, alternativt kan du oploade billedet på Hverdagensbedrifter.dk Facebook side. Mere om præmier finder du her.

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *