Madpakkeudfordring – hjemmelavet knækbrød med lækkert pålæg

Print page

LCHF madpakke

Nu har jeg vist hvad Lucas får med i skolen og SFO men hvad får jeg og min mand?
Nogle gange tager vi salat med bacon med, nogle gange er salatten med æg og andre med skåret skinke i.
Men vi spiser også de lækreste madpakker med knækbrød, LCHF-way 🙂

Til dagens madpakke brugte jeg hjemmelavet knækbrød samt stegt kamsteg fra Pålækker og roastbeef med groft peber ligeledes fra Pålækker.
Under disse pålæg er der smurt et tykt lag smør, det er sådan jeg kan lide det bedst, det giver også en masse energi 🙂 Selvfølgeligt spiser vi en masse grønt til 🙂

LCHF madpakke_

Indlægget er sponsoreret af Tulip. Tulip har udfordret mig og jeg har taget udfordringen :-)  Jeg har forpligtet mig til at komme med et oplæg med bud på en sundt og nærende madpakke. Jeg har her vist hvad jeg kan finde på at lave til mit barn så han kan have en god dag i SFO. I de kommende dage vil jeg også vise hvad kan Lucas også få i SFO og hvad min mand, og jeg selv, kan have med på arbejde :-)

Tulip har sponsoreret nogle gode præmier til mine læsere.
Du kan være heldig at få en af dem hvis du “synes om” Hverdagensbedrifter.dk Facebook side samt sender mig et billede af din madpakke, alternativt kan du oploade billedet på Hverdagensbedrifter.dk Facebook side. Mere om præmier finder du her.

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *