Frikadeller med soltørrede tomater

Print page

Frikadeller med soltørrede tomaterFor nyligt bagte jeg fyldte boller til Lucas madpakken hvor jeg også lavede tomatsovs til. Der var en del sovs tilbage, så i dag bestemte jeg mig for at lave et eksperiment. Jeg brugte sovsen med disse dejlige soltørrede tomater, krydret med basilikum i frikadellerne. De blev lidt røde inde i men smagte herligt 🙂

Et vellykket eksperiment må jeg sige 🙂

Både Lucas og Michael spiste frikadellerne med stor fornøjelse 😀

Ingredienser:

 • 500 g hakket kød, jeg brugte blandet flæsk med oksekød
 • ca 1 dl tomatsovs
 • 1 dl fløde
 • 1 spsk loppefroskaller
 • 2 æg
 • 2 mindre løg, finthakket
 • salt og peber

En hurtig opskrift på tomatsovs:

 • en tredjedel af flåede tomater på dåse
 • en håndfuld soltørrede tomater, jeg brugte dem med krydderier
 • salt og peber
 • en tsk oregano

Kør det helle sammen i en minihakker.

Fremgangsmåde:

 1. Kom alle ingredienser i en skål.
 2. bland godt sammen.
 3. Lad stå i køleskabet i ca 30 minutter (eller længere)
 4. Steg på en varm pande med olie.
 5. Server fx. med kogte bønner med smør og bernaise sovs 🙂

Frikadeller med soltørrede tomaterDeller med tomatsovs

Velbekomme!

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *