Nattøj til Lucas – hvis jeg kan sy det kan du også!

Print page

nattøj til Lucas

I længere tid ville jeg sy et sæt nattøj til Lucas. Stof har jeg i metervis, for det meste stof rester enten fra genbrug eller fra andre projekter. Jeg bestilte en fin mønster-sæt med nattøj fra New Look og kom bare i gang med at kopiere og klippe mønstret og derefter stoffet.

Jeg syede lange bukser og langærmet trøje som han er bleven meget glad for 🙂 Det tog ikke så lang tid at sy det hele.

Resultatet er jeg selv tilfreds med men jeg syntes at blusen var lidt tricky at sy ved halsen. Jeg var nødt til at fjerne alt det ved halsen igen for at sy elastik under i stedet for. Jeg ved ikke om det var stoffet det gjorde det eller min manglende erfaring? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *