Piftet brød fra en færdig blanding

Print page

at pifte et brod

Lad mig slå én ting fast: Det er MEGET sjældent at jeg bager brød fra en færdig blanding. Faktisk køber jeg dem næsten aldrig men fra tid til anden får jeg altså lyst til at have det nemt 🙂

Dette her er et ganske almindelig brød fra en brødblanding fra LIDL til to grovere brød. Jeg lavede dejen (næsten) efter alle anvisninger men jeg syntes, at dejen var lidt kedeligt uden kerner så jeg kom en håndfuld sesamfro i dejen. For at gøre brødet endnu mere spændende rullede jeg en del af dejen i solsikkekerner og den anden i græskarkerner lige inden jeg kom hver af dem i brødform.

På den måde kan man pifte ethvert brød, om det er fra færdig blanding eller lavet fra bunden. Man får i hvert faldt anerkendelse for det 😀

PS Man behøver ikke at sige noget om den færdige blanding, man har jo bagt brødet selv, ik’? 😉

God fornøjelse!

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *