Persillesmør med hvidløg

Print page

PersillesmoerEller skulle der stå hvidløgssmør med persille? 😀
Jeg elsker hvidløg og jeg elsker persille og heldigvis kan man forene de to ting i én dejlig brik smør 😀
Det smager super godt på brødet men også på et stykke stegt kød hvis man har lyst til det.

Ingredienser

 • 1 pakke blødt smør
 • en (stor) bundt persille, finthakket
 • 3 – 4 – 5 fede hvidløg, afhængig af størrelsen og den smag du kan lide
 • evt. lidt salt

Fremgangsmåde:

 1. Indrømmet, jeg startede med at putte smør i en skål men det gik ikke. Så brug en skærebræt i stedet for.
 2. Hak smørret i mindre dele.
 3. Kom persille i smørret.
 4. Pres hvidløg i smørret og bland det hele godt. Jeg brugte mine hænder til at gøre det. Jeg æltede det hele sammen som en dej 😀
 5. Form smør til en tyk pølse.
 6. Vikl det i bage- eller madpakkepapir og kom det i køleskabet.
 7. Nyd derefter med en skive brød, en bolle eller brug til at lave en sovs med 🙂

PersillesmorPersillesmor m hvidlog

Velbekomme!

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *