Sukkerlage til sorbet

Print page
Sukkerlage til sorbet

Sukkerlage til sorbet

Opskriften her er en base til alle sorbet-is. Den er nem at lave og når den er koldt har den gele-konsistens. Husk at blende den før du bruger den.

Ingredienser:

  • 12 plader husblas
  • 370 g sukker
  • 112 g dextrose
  • 20 g glukose
  • 490 g vand

Fremgangsmåde:

  1. Kom husblas i en skål med koldt vand og lad den stå ca. 5 – 10 minutter.
  2. Bland sukker og dextrose sammen.
  3. Kog vand og glukose i en gryde, tilsæt sukker og dextrose når det koger.
  4. Kom husblas, vredet for vand, i og rør rundt imens.
  5. Lad det hele koge igennem et minut og stil til afkøling i rumtemperatur.
  6. Brug til sorbet når den er afkølet og har gele konsistens. Blend den inden brug.

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter?

Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes.

Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen.

Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd.

Jeg glæder mig til at høre fra dig :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *