Svinemørbrad i bacon

Print page

moerbrad 2

Uhmmm…. Jeg kan stadig dufte den… Duften af mørbrad svøbt i bacon i mit køkken! 🙂  Det er dét vi spiste i går 🙂 Der findes ikke noget der er nemmere og hurtigere at lave og man kan forberede den i god tid, fx. aftenen før.

Ser det ikke bare lækkert ud? 😀 Jeg kan forsikre dig, at den smager lige så godt 🙂

Ingredienser:

 • 1 mørbrad
 • 1 pakke bacon såret i skiver
 • hvidløg
 • små tomater
 • olivenolie
 • krydderier efter eget valg

Fremgangsmåde:

moerbrad 1

 1. Tænd ovnen på 200 gradder.
 2. Rens mørbrad, tør den og krydr med det du bedst kan lide.
 3. Svøb den i bacon, eller læg bacon ovenpå på tværs. Det er lige dét jeg gjorde i dag.
 4. Kom den i en ovnfsat fad.
 5. Tag små tomater og skær en lille kryds i dem på toppen. Jeg brugte vores små tomater fra haven 🙂
 6. Kom dem i fadet ved mørbrad.
 7. Halver hvidløs fede og kom dem i også i fadet.
 8. Hæld lidt olivenolie ved, krydr med salt og peber.
 9. Steg i ovnen i ca 45 minutter.
 10. Når tiden er gået sluk for ovnen og lad mørbraden stå i ovnen 10 minutter mere.
 11. Skær derefter i passende skiver og server med salat og små kartofler. Jeg serverede den med smørstegte grønne bønner 🙂

Velbekomme!

moerbrad3

 

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *