Bananmuffins med chokolade knapper.

Print page

Bananmuffins med chokoladeknapper

Disse muffins har jeg bagt i dag. De smager simpelthen fantastisk, de smelter i munden 🙂 Jeg bagte dem for første gang i dag men bestemt ikke sidste gang. Opskriften kommer fra en amerikansk blog, og da jeg havde tre godt modne bananer liggende, har jeg bestemt mig for at bage dem. De bliver perfekte til i morgens tur til ZOO :-)

Ingredienser til 12 STORE muffins:

  • 3 – 4 modne bananer, moste (jeg brugte tre store bananer)
  • 2,5 dl sukker
  • 1,25 dl olie (jeg brugte solsikkeolie)
  • 2 store æg
  • 3,75 dl mel
  • 3/4 dl mælkepulver
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/4 tsk. salt
  • ca. 2,5 dl chokoladeknapper

Fremgangsmåde:

  1. Sæt ovnen på 200 grader.
  2. I en mindre skål bland mel, mælkepulver, bagepulver og salt. Stil til side.
  3. I en større skål pisk bananerne med sukkeret indtil du får en hvid masse. Det tog mig ca. 2 – 3 minutter med håndmikseren.
  4. Kom olie i og pisk indtil det hele er pisket godt sammen.
  5. Kom æg i og pisk godt.
  6. Kom mel i og bland forsigtigt med ske, det skal lige blandes, ikke piskes.
  7. Til sidst kom chokoladeknapper i og rør rundt.
  8. Kom muffin-papir i muffin-forme (du kan også bare smøre dem med smør eller margarine hvis de er lavet af metal og du ikke har papir-forme)
  9. Fyld hver papirform med dejen. Jeg fyldte hver form til toppen.
  10. Kom i forvarmet ovn og bag ca. 30 minutter.

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *