Blå/grå ruskind city bag med svane broderi

Print page

Jeg kunne virkelig ikke gå forbi dette flotte, gamle broderi i går. Jeg vidste lige præcis hvad jeg skulle gøre med det 😀 Jeg har nemlig i længere tid ønsket at finde noget som jeg kunne kombinere med skindet fra en ruskindsvest som jeg købte for længe siden 😀

Jeg ved virkelig ikke om nogen klippede i broderiet eller det fra starten var så lille men én ting er sikker: Nogen brugte meget lang tid på at brodere de små svaner, ænder, vandet og birketræet!

Tasken er foret med bomuldssatin og hankene er syet af et nyt styk kærnelæder. Den lukker med en lynlås og så er der tre lommer indvendigt, to store og en mindre. Desuden er der en mindre lomme foran på tasken som er den originale lomme fra vesten 🙂

Nu er jeg spændt på hvad du syntes om den 🙂

Her et billede af vesten:

32 thoughts on “Blå/grå ruskind city bag med svane broderi

  1. Synes der mangler lidt finish omkring montering af hankene. Kunne med fordel sy en firkant med rundede hjørner i læder over enderne. Det ville give et mere færdigt look 😉
    Kan dog rigtig godt lide ruskind og broderi sammen 😊

    • Det ville jeg nok gøre hvis jeg syede i stof men ved at tilføje flere lag skind (der er i forvejen 5 lag hvor de fire er meget tykke) ville syningen ikke se så godt ud selvom jeg har en speciel maskine, og så ville jeg skulle sy over broderiet og det ville jeg heller ikke. Alt i alt syntes jeg ikke at man behøver dække skind med skind. Men tak for input Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *