Den nemme hindbær/blåbær is, LCHF-way

Print page

LCHF is

Når man opdager hvor nemt man kan lave en LCHF venlig is, står man ikke og overvejer, men bare laver den det øjeblik men har lyst til at spise is 🙂 Det eneste man skal sørge for er, at have fryseren fyldt med frosne bær 🙂

Ingredienser til ca 3 portioner:

 • ca 300 ml piskefløde
 • ca 300 ml bær, jeg brugte hindbær og blåbær
 • en sjat flydende stevia
 • evt. lidt vanilje

Fremgangsmåde:

 1. Kom de frøsne bær i en lille hakker eller foodprocessor og hak dem godt.
 2. Pisk piskefløden meget stiv sammen med stevia.
 3. Kom de hakkede bær i piskefløden og pisk videre så det hele er godt blandet.
 4. Server! 🙂

LCHF is3

Velbekomme!

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

2 thoughts on “Den nemme hindbær/blåbær is, LCHF-way

  • Hej Pernille,
   Det har jeg godt nok aldrig prøvet, den forsvinder altid lige så snart den er lavet 🙂 og så er den meget nem og hurtig at lave.
   Men jeg vil tro, at du sagtens kan fryse isen og tage den ud 30 minutter før du vil spise den.
   Hilsen,
   Tamara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *