En blå Barcelona taske

Print page

Jeps! Jeg er i Barcelona, på en “bytte hus” ferie 🙂 og lige et øjeblik inden vi tog af sted, syede jeg denne lille taske til migselv 😀
Jeg brugte en lille bitte blå skind jakke, den blå farve og syninger minder om cowboybukser som jeg er evig fan af 😀
Jeg er simpelthen forelsket i denne taske, den er let, handy og kke mindst meget rummelig trods sin lille størrelse.
Der er ingen indvendige lommer, kun én udvendig men det er også nok til de mest nødvendige ting man skal have med på en byferie 🙂 Og af resterne syede jeg en lille pung så jeg ikke skal lede efter de små ting i bunden af tasken 🙂

Og her er jakken 🙂

19 thoughts on “En blå Barcelona taske

    • Hej Jette Barkholt, er det sådan noget du også gør dig i ? Håber du/i har det godt og at i nyder “sommeren”😊. Her er alt vel hos hr og fru Danmark😊. På job er vi slået sammen med Neurologien, hen over sommeren — pga mangel på spl og læger. Knus Tina/Fifi😊😜🌞

    • Okay — jeg syntes også den så fin/smart ud og lige en størrelse jeg kigger efter — hvor der både er plads til briller/etui, mobilas samt div ting der skal være i en dame taske😜. Skal nok hilse på G. Knus😊🌞

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *