En lækker brun taske med patina.

Print page

Min mor skulle passe vores hus i 7 dage engang. Én af de ting hun overraskede mig med da vi kom hjem var en stor sæk fyldt med opsprættede jakker 🙂 Det var jakker som lå i skabet og ventede på sin tur. De sidste tasker er netop syet af disse jakker. Det er så nemt! 😀

I bunden af sækken lå der en lille jakke som jeg glemte alt om 😀 Ja, ja… Jeg har mange af dem 😀 Lille, brun, blød med et råt udtryk. I første omgang var jeg ikke overbevidst med at bruge den til en taske, den bar tydelige spor af at blive brugt og syninger ved lommerne var ødelagt… Men farven og skindets udtryk gjorde noget ved mig og jeg begyndte at sprætte lommerne for at sy dem igen. Ja, jeg udskiftede også foret i dem 🙂 Jeg klippede jakken og begyndte at sætte skindstykkerne sammen og jeg så en rigtig lækker taske foran mig. Godt nok er der en plet hist og pist men hvor er den dog lækker! 😀
Lynlåsene er de originale fra jakken og jeg forede tasken med den lækreste bomuld med kaktus print. Jeg elsker kaktuser og har også mange af dem derhjemme, så det er virkelig min taske 😀 Indvendigt er der to, ret store lommer som også lukker med en lynlås.

Denne taske beholder jeg selv! Jeg har allerede pakket mine ting ind i den 😀 Og jeg har stadig en smulle skind tilbage som skal blive til en lille pung og måske et par kvaster? 🙂

Hvad syntes du om den?

2 thoughts on “En lækker brun taske med patina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *