En sort city bag, syet af et par bukser

Print page

Jeg har ikke haft så meget tid til at vise alle mine tasker her på siden men så må jeg bare komme igang nu! 😀
Her er én af de tasker jeg, igen, er meget glad for 🙂 En sort city bag som jeg syede af et par bukser. Jeg har desværre forlagt, eller glemt at tage et billede af bukserne men man kan godt fornemme dem ud fra denne taske 🙂 Jeg har gjort mig umage for at beholde begge lommer i tasken med et fint resultat 🙂
Tasken er foret med et mørklægningsgardin stof, rød med sko-print som passer virkelig fint sammen med det sorte skind.
Skindet er blødt og lækkert og tasken er let i det. Remme er syet af et nyt skind.
Indvendigt er der to lommer og selve tasken lukkes med en lynlås.

image_5

image_1

image_2

image_3

image_4

image_6

14 thoughts on “En sort city bag, syet af et par bukser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *