En stor bumbag igen

Print page

Jeg har egentligt lovet migselv ikke at gøre det igen meeeen…. Jeg fik lyst til at prøve igen alligevel 😀
Mønstret er fra Stof2000 men denne gang har jeg lavet det om, i håb om, at det bliver nemmere men jeg tog fejl…. det blev det ikke 😀 😀 😀 Og jeg bliver aldrig venner med en bumbag. Især når jeg VIL have den foret hele vejen rundt og ikke kun den ene lomme 😉

Trods vanskeligheder er jeg ret tilfreds med resultatet og modtageren blev jublende glad 🙂 🙂

18 thoughts on “En stor bumbag igen

    • Tusind tak Anna <3
      Der er virkelig dårlig forklaring hvordan man syer den og mønster delene passer ikke, derfor blev jeg nød til at lave det om. Desuden vil jeg gerne have tasken foret hele vejen rundt da ifølge mønstret er det kun den ene lomme som er foret og resten er rå, det syntes jeg ikke om. Sidst men ikke mindst, hvis man begynder at fore det hele så får man mange lag på små dele at det er meget svært at sy selvom man har en kraftig maskine. Jeg betragter migselv ellers som en erfaren taske-syerske-dame men bumbag bliver jeg aldrig venner med 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *