Gullasch-suppe med kylling og græskar.

Print page

Gullaschsuppe med kylling og græskerDet er efterhånden længe siden at jeg lavede denne lækre suppe men nu får du opskriften alligevel 🙂

Ingredienser:

 • ca 0,5 kg hakket kyllingekød
 • ca 0,5 kg græsker
 • 1 dåse flåede tomater
 • 100 g bacon i små tern
 • 1 rød peberfrugt, skåret i små stykker
 • en lille græskar, uden skal og skåret i mindre stykker
 • 1 løg, grofthakket
 • et par fede hvidløg, hakket
 • olie
 • salt, peber og en bulion terning
 • evt cayennepeber
 • grofthakket persille

Fremgangsmåde:

 1. Svits løg i olien i en gryde.
 2. Når løget er klar kom hvidløg i og svits i et par minutter.
 3. Kom bacon i og svits sammen.
 4. Kom derefter kyllingekød i og brun det hele.
 5. Kom tomater, græskar, peberfrugt samt bulionterning i gryden.
 6. Kom evt lidt vand i, så det hele er dækket
 7. Smag til med salt og peber og evt. cayennepeber.
 8. Lad det hele simre under låget i ca 30 minutter.
 9. Server med grofthakket persille.

Velbekomme!

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *