Hvad skete der med flæskesværet?

Print page

Svinefedt

Julen er for længst over og jeg har stadig ikke skrevet hvad jeg gjorde med rester af flæskesvær fra stegen. Vi nåede ikke at spise det hele juleaften og det blev alt for blødt dagen efter. Der var også en del fedt under, så jeg bestemte mig for at skære det hele i små stykker og smelte på panden sammen med det bløde flæskesvær, ligeledes skåret i små stykker. Derefter hældte jeg det hele i en lille plastic beholder 🙂

Når jeg kigger tilbage på billeder så savler jeg 🙂 Det var bare så GODT!!! Jeg kunne simpelthen spise det med en ske 😀 bogstaveligt talt 😀

Hvad brugte jeg det til? Fx. til at stege bønner, kødet i eller til at ‘fede’ en sovs med 🙂

Det er bestemt en god måde at bruge de sidste rester som man ellers ikke ved hvad man skal bruge dem til.

Svinefedt1Boenner stegt i svinefedtet af flæskesværHar du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *